Szűrés

A(z) Sony Ericsson kulcsszót tartalmazó cikkek

Fotókon a Sony Ericsson MT27i Pepper

2012. január 9. -

A”Pepper” kódnévvel illetett jövevény prototípusáról készített fotók az Xperia Blog-on láttak napvilágot. Valószínűleg az ezen a héten megrendezésre kerülő CES 2012-n mutatkozik be hivatalosan a Sony Ericsson Xperia Neo utódjaként emlegetett készülék.

Tovább

Gerhard Sturm a Sony Ericsson új, Közép-Európáért felelős alelnöke

2012. január 5. -

A Sony Ericsson közép-európai régióért felelős új alelnöke Gerhard Sturm lesz. Gerhard Sturm 2006-ban csatlakozott a vállalathoz, korábban ügyvezető igazgatóként Spanyolország és Portugália tartozott az irányítása alá.

Tovább

A Sony Ericsson valami naggyal készül a CES-re

2012. január 4. -

A jövő héten kezdődő CES rendezvényen többek között a Sony Ericsson is bemutatja legújabb kütyüit. A gyártó Facebook- és Google+ oldalán is felhívta a rajongók figyelmét arra, hogy valami nagy dologgal készül az eseményre.

Tovább

50GB ingyenes Box tárhely jár az Xperia tulajoknak

2011. december 19. -

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia okostelefon tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. Az Xperia birtokosoknak csupán be kell jelentkezniük Box felhasználói fiókjukba az Android Market-en elérhető Box for Android alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon.

Tovább